Nieuws

Kattenverzekering voor jouw kat

Monday, 7-8-2017  

Wist jij al dat het mogelijk is om voor jouw huisdieren een speciale ziektekostenverzekering af te sluiten, zoals een kattenverzekering? Voor velen zal dit echt nieuws zijn, maar het is wel zeker iets om even goed over na te denken. In veel huishoudens is het zo dat de dieren gewoon een deel vormen van het gezin, je bent gek op ze en wilt er ook voor zorgen dat zij altijd de beste zorg krijgen. Als ze ziek worden of een ongeluk krijgen, dan wil jij er natuurlijk voor zorgen dat hun klachten zo snel mogelijk weer verholpen worden. Met een goede kattenverzekering hoef jij je alleen maar zorgen te maken om je kat en niet om de rekening die na behandeling zeker zal komen. Je hoeft niet bang te zijn dat de zorg gestaakt moet worden omdat jouw geld op is. Nee, als je goed verzekerd bent, dan is dit in ieder geval nooit meer een probleem. Als jij niet het inkomen en het spaargeld hebt om hoge rekeningen van de dierenartspraktijk zo te kunnen betalen, dan is het dus echt de moeite waard om te overwegen hiervoor een kattenverzekering af te sluiten.

Kattenverzekering uitkiezen

Nog niet zo lang geleden was er bijna geen verzekeraar te vinden die huisdieren verzekerde, maar nu is dat wel anders. Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen waar je terecht kunt op het moment dat je een kattenverzekering wilt afsluiten en bovendien kun je bij hen vaak ook voor verschillende varianten terecht. Je moet dus van tevoren goed voor ogen hebben:

  • wat voor maandelijkse premie jij maximaal wilt betalen
  • hoe hoog een eventueel eigen risico voor jou zou mogen zijn
  • welke behandelingen er allemaal gedekt zouden moeten zijn

Als je hier voor jezelf al een beeld van hebt, dan wordt het veel gemakkelijker om iedere mogelijke kattenverzekering te beoordelen. Je ziet dan veel sneller wat er bij jouw situatie past en wat niet. Dat maakt het uiteindelijk ook echt een stuk eenvoudiger om weloverwogen een besluit te nemen. Je kunt dan de verschillende opties die je hebt tegenover elkaar zetten en vergelijken op de hiervoor genoemde punten. De varianten die aan jouw eisen voldoen, kun je vervolgens vergelijken op de premie die je er maandelijks voor zou moeten betalen. Zo zorg je er voor dat je uiteindelijk een kattenverzekering afsluit die niet alleen financieel goed bij je past, maar die ook een dekking biedt waar jij tevreden mee bent.

Vind meer info bij Tinki.nl

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de beste en voordeligste kattenverzekering? Dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen op Tinki.nl. Dit is een vergelijkingssite die heel veel producten voor honden voor jou op een rijtje zet en vergelijkt, maar die ook goede vergelijking biedt op het gebied van huisdierenverzekeringen. Je kunt bij hen in de eerste plaats heel veel informatie vinden over de kattenverzekering, zoals waar je op moet letten, waar de premie door bepaald wordt en hoe jij het best een keus kunt maken. Daarnaast kun je bij hen ook de verschillende verzekeringen vergelijken. Natuurlijk zijn er altijd heel veel verschillende sites die een dergelijke service aanbieden, maar het grote voordeel van Tinki.nl is dat zij volkomen onafhankelijk zijn. Zij zullen dus niet een bepaald verzekeringsproduct hoog laten scoren omdat zij hiervoor betaald krijgen van de verzekeraar. Je kunt dus echt vertrouwen op de adviezen die zij geven en de vergelijking die zij maken. Honderd procent onafhankelijk is wat dat betreft dus wel zo prettig! Overweeg jij om een kattenverzekering af te gaan sluiten, dan is een bezoek brengen aan Tinki dus absoluut geen slecht idee!


Comments are closed.