Smartphone en Tablet

Op zoek naar Sim Only

Tuesday, 13-2-2018  

Sim Only | Vergelijk en Bestel de Beste Sim Only Deals op SimOnly.com

Mijn contract met mijn telecomprovider verliep een paar maanden geleden. Ik had jarenlang erg veel betaald voor mijn abonnement, omdat ik destijds een goede telefoon wilde, maar nu was ik toe aan iets anders. Een paar weken voor mijn abonnement verliep, begon ik te zoeken naar goedkope Sim Only abonnementen. Het doel was om mijn maandelijkse kosten drastisch te verlagen. Het bleek erg lastig om een geschikte aanbieder te vinden. Niet omdat ze er niet zijn, maar omdat je niet weet waar je nou echt de beste deal krijgt. Gelukkig vond ik https://www.simonly.com! Op deze site kun je heel eenvoudig goedkope abonnementen met elkaar vergelijken. Je vind zo snel het abonnement waar je naar op zoek bent! Hoe werkt het precies?

  • Hoeveelheid data
  • Belminuten
  • Provider
  • Aanvullende informatie

Wanneer je de site bezoekt, krijg je direct een ‘vergelijkingstool’ te zien. Daarin kun je verschillende Sim Only opties aanvinken. De site bepaalt zo welke aanbieding het best bij je past. Om te beginnen kies je de hoeveelheid data. In mijn studententijd beschikte ik over alle data die mijn hartje begeerde, maar nu vond ik het tijd om wat gas terug te nemen. Hoe minder data je hebt, hoe minder je maandelijks betaalt. Ik besloot uiteindelijk niet meer dan 2GB te nemen. Ik nam niet voor niets Sim Only! Wat betreft het aantal belminuten nam ik ook een stap terug. Jarenlang had ik onbeperkt kunnen bellen, terwijl ik dat eigenlijk amper deed. Aan 300 minuten had ik gegarandeerd genoeg. Als laatst koos ik een provider uit. De kleinere, goedkope aanbieders gebruiken allemaal de service van één van de grote jongens: KPN, T-Mobile, of Vodafone. De verschillen tussen deze aanbieders zijn niet zo heel groot, maar in mijn woning hadden vrienden soms wat problemen met één van deze netwerken. Je zult de dekkingskaart dus even moeten bekijken. Toen ik eenmaal een provider had gekozen, hield ik nog een paar Sim Only abonnementen over. Om daaruit een definitieve keuze te kunnen maken moest ik nog wat aanvullende informatie opgeven.

Sim Only: 4G of geen 4G?

Wanneer je een Sim Only abonnement afsluit, moet je een belangrijke afweging maken. Wil je 4G, of geen 4G? Iedereen zal dit voor zichzelf moeten beslissen. Je neemt 4G wanneer je veel internet gaat gebruiken, of je altijd bereikbaar wilt zijn. De snelheid van 4G ligt vele malen hoger dan de snelheid van 3G. Wanneer je bijvoorbeeld YouTube filmpjes wil kijken op je telefoon, is die extra snelheid eigenlijk vereist. Er zijn ook mensen die alleen hun mail checken op hun telefoon, of vrijwel nooit het internet opgaan. Voor deze mensen is de oude technologie meer dan voldoende. Kies een Sim Only abonnement dat bij je internetgebruik past. Een laatste tip: beslis vooraf wat de looptijd van je contract gaat zijn. Een Sim Only van 2 jaar is vaak goedkoper dan 1 jaar, maar dan zit je dan wel weer langer aan vast. Je kunt ook kiezen voor een aanbieding die maandelijks opzegbaar is. Het is een afweging die je zelf moet maken. Ben je benieuwd welke Sim Only bij jou past? Ga dan snel naar bovenstaande site en doe de test!

Klantenservice helpt je verder

Hoewel bovenstaande site enkel een vergelijkingssite is, kan de klantenservice je toch van dienst zijn. Bijvoorbeeld wanneer je een vraag hebt over de werking van de tool, of over de aanbiedingen die op de site staan. Voor vragen over een specifiek abonnement is het vaak noodzakelijk dat je contact opneemt met de provider. Je weet dan direct waar je aan toe bent. Ben jij toe aan een nieuw Sim Only abonnement? Ga dan snel naar https://www.simonly.com! Lees meer…


Comments are closed.