Nieuws

Overstappen naar vast mobiel integratie

Wednesday, 11-2-2015  

Wellicht zegt vast mobiel integratie u niet zoveel, maar als u een bedrijf runt en u hebt beschikking over een telefooncentrale kunt u hier veel voordeel uit halen. Niet elke ondernemer weet hoe hij zijn of haar telefoonfaciliteiten optimaal kan benutten. Maar nu u bij Datavoice bent uitgekomen duurt het niet lang voor u weet hoe u het onderste uit de kan kunt halen wat betreft het optimaliseren van uw telecommunicatie. DataVoice kan u helpen uw telefooncentrale nog beter te laten functioneren. Zo optimaliseert u het rendement van uw bedrijf. Vast mobiel integratie zorgt ervoor dat de mogelijkheden die uw telefooncentrale biedt ook te gebruiken zijn op uw GSM. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u slechts een telefoon nodig heeft, in plaats van enkele telefoons bij u te hebben. Zo raakt u nooit meer een telefoon kwijt, of bent u nooit meer in de war welke GSM u mee moet nemen. Dat is wel zo handig voor een drukbezet persoon. Ook kan vast mobiel integratie helpen bij het inzichtelijk maken van de maandelijkse belgedrag en kosten. Wij sturen u elke maand een actueel overzicht van de gevoerde gesprekken, de duur van die gesprekken en een overzicht van de bestemming van die telefoongesprekken. Met behulp van vast mobiel integratie houdt u overzicht over uw medewerkers. Ook kunt u zien hoeveel u per maand kwijt bent aan telefonie in uw telefooncentrale. Dat maakt de administratie doen weer makkelijker. Daarbij is het mogelijk de instellingen van de telefoons in uw centrale te regelen, waardoor u zeker weet dat er niet naar verkeerde lijnen wordt gebeld. Bepaalde nummers kunnen gemakkelijk geblokkeerd worden. Dit voorkomt gesprekken naar het buitenland of privé-lijnen. Dat geeft u als ondernemer de nodige zekerheid. U wilt immers niet dat er binnen uw bedrijf op uw kosten wordt gebeld zonder dat u daar profijt van hebt. Dat kunt u voorkomen door te kiezen voor vast mobiel integratie.

Handig: vast mobiel integratie

Vast mobiel integratie biedt u talloze voordelen. U kunt bijvoorbeeld onderling gratis bellen, zowel van mobiel naar vast en van vast naar mobiel, alsmede van de ene GSM naar de andere. Dat biedt de flexibiliteit die uw bedrijf nodig heeft, op elk gewenst moment van de dag. Het is immers wel zo prettig niet na te hoeven denken welke telefoon u moet gebruiken om de juiste persoon te bereiken. U kunt uw GSM op elk moment gebruiken, terwijl u beschikking heeft over alle gewenste functionaliteiten. Voicedata gebruikt hiervoor een optimaal netwerk met de beste dekkingsgraad, zodat u zeker weet dat uw telefoons nooit zwijgen. Uw klanten kunnen u altijd bereiken en uw medewerkers kunnen uw klanten altijd opbellen. Met vast mobiel integratie zal uw bedrijf altijd optimaal bereikbaar zijn. Het netwerk dat u via Datavoice gebruikt is het meest betrouwbare dat er is, dus u kunt altijd vertrouwen op uw telefoonnetwerk. Daarnaast heeft u de beschikking over een intern netwerk, dus u bent ook op de hoogte van het belgedrag van uw medewerkers onderling. Zo blijft uw bedrijf altijd draaiende en hoeft u zich geen zorgen te maken over belkosten of belgedrag van uw personeel. Doordat u gratis binnen uw bedrijf kunt bellen en een overzicht van uw belkosten ontvangt, kunt u goed in de gaten houden welk deel van uw budget er naar uw telecommunicatie gaat. Zo bent u in staat uw positie op de markt te behouden en te verbeteren. Als ondernemer bent u immers altijd op zoek naar de beste service voor het scherpste tarief. Vast mobiel integratie van Datavoice kan u daarbij helpen.

Optimale service

Bij Datavoice vindt u dus de oplossingen voor uw vaste en mobiele telefonie die u zoekt in de vorm van vast mobiel integratie. Wij staan voor u klaar om samen met u een passende oplossing te vinden voor uw bedrijf. Als u niet zeker weet welke dienst van Datavoice het beste bij u en uw onderneming past, kunt u ons altijd benaderen voor advies. Wij zijn zeer ervaren met het toepassen van vast mobiel integratie in allerlei soorten bedrijven. Daarom kunt u er van uitgaan dat wij altijd met een goed voorstel komen. U kunt vrijblijvend informatie verkrijgen op onze website http://www.voicedata.nl/mobiele-telefonie/vast-mobiel-integratie/. Daarnaast kunt u op de website terecht om op verschillende manieren contact met ons op te nemen. Dat kan via het formulier, waar u eenvoudig uw naam en contactgegevens invult. Als u daarbij ook opgeeft hoeveel aansluitingen uw bedrijf bezit, kunnen wij eenvoudig de kosten berekenen en u zo snel mogelijk voorzien van een vast mobiel integratie. Daarnaast is het mogelijk op telefonisch of per e-mail contact op te nemen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk te woord staan om uw wensen te bespreken. Zo hebt u voor u het weet beschikking over vast mobiel integratie. Als het eenmaal zo ver is wilt u nooit meer terug! Ook kunt u te allen tijde bij ons terecht voor ondersteuning als u uw vast mobiel integratie wilt veranderen, of als u andere wensen heeft. Datavoice biedt ook allerlei andere opties om de communicatie binnen uw bedrijf te optimaliseren. Zo kunt u denken aan het afsluiten van een abonnement op zakelijk internet, of slimme manieren uw mobiele en vaste telefonie te beheren. Daarvoor kunt u ook op onze website terecht. Wij hopen u snel te woord te staan en te informeren over een van onze diensten, en daarmee bij te dragen aan het succes van uw bedrijf.


Comments are closed.