ICT en Techniek

Patchkast

Tuesday, 31-7-2018  

In een patchkast komen vaak meerdere kabels te hangen of liggen. Overzicht hierop is zeer belangrijk, want het is vaak het centrum van een bedrijf. Alles draait met en om de servers. Door overzicht worden niet alleen fouten voorkomen, maar werkt het ook prettiger en sneller. Eigenlijk kan een patchkast vergeleken worden met een meterkast in een woonhuis. Hier wil je ook dat alles het goed blijft doen en dat alles overzichtelijk is. En dat is bij een bedrijf natuurlijk niet anders. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder!

Patchpaneel kopen?

Door gebruik te maken van standaard patchkast kan snel in kaart worden gebracht welke kabel bij welke ruimte hoort. Bij problemen kun je dus snel handelen en is het probleem snel afgehandeld. Wil je ook gebruik maken van een patchpaneel? Dat kan! Hiermee weet je zeker dat je structuur hebt in je patchkast. De kabels worden overzichtelijke aangesloten in een serverkast. Door de poorten aan te geven met nummers heb je altijd overzicht. De patchpanelen zijn er in verschillende soorten en maten, zodat er altijd iets tussen zit wat aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Dan staan er altijd specialisten voor je klaar die je vrijblijvend van advies voorzien.

Meer weten?

Onze specialisten helpen je graag bij het uitzoeken van een patchkast die aansluit op jouw wensen. En het blijft niet bij een patchkast! Want om een patchkast goed in te richten is het ook handig om gebruik te maken van afdekpanelen, legborden, mini toetsen en andere accessoires. En bij ons profiteert u altijd van een snelle verzending. Meer weten? Neem dan gerust contact op, zodat we je van vrijblijvend advies kunnen voorzien. En wacht niet te lang met bestellen, want jouw bestelling wordt direct na betaling opgestuurd.


Comments are closed.