Webdesign en Webdevelopment

Wilt u graag het conversiegetal van uw website verhogen?

Friday, 30-3-2018  

Wanneer u een website in het leven heeft geroep wilt u natuurlijk ook dat hier bezoekers op af komen. Vandaar dat het goed is om ervoor te zorgen dat u een goede website in het leven roept die precies biedt wat de klanten willen. U kunt dit op gevoel doen, maar u kunt ons ook inhuren zodat wij uw site kunnen bekijken om te zien of deze optimaal biedt wat nodig is om mensen tevreden te maken. Wanneer u de hulp van ons bureau inschakelt dan kunnen wij voor u het conversiegetal verhogen. Dat betekent dat wij er alles aan doen om u optimaal van dienst te zijn. Dat wil zeggen, wij zorgen er graag voor dat uw site efficiƫnter wordt en dusdanig werkt dat u veel mensen trekt. Wij spreken in ons vak van een conversiegetal omdat wij willen zien hoe de koopkracht van uw bezoekers zich verhoudt tot de site die u gemaakt heeft. U heeft er namelijk niets aan wanneer uw site een heel laag conversiegetal heeft. Vandaar dat wij voor u aan de slag kunnen gaan om uw conversiegetal te verhogen wanneer deze momenteel heel laag is. Wij zullen een grondige analyse maken van uw site zodat wij snel kunnen zien wat er verbeterd kan worden aan uw site. Wij willen u daarom graag vragen om een keer naar Conversie.nl te komen surfen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij laten u graag zien hoe wij ervoor kunnen zorgen dat er meer mensen naar uw site komen. Het is daarbij niet alleen belangrijk dat deze mensen een kijkje nemen op uw site, zij moeten hier ook de informatie of de producten vinden waar zij naar op zoek waren. Vandaar dat wij u graag willen laten zien hoe u de koopintentie, zoals wij dat in vaktermen noemen, kunt bevorderen. Zo kunnen wij het gedrag van de mensen die uw site bezoeken in kaart brengen en vervolgens uw site aan dit gedrag aanpassen. Het is namelijk belangrijk voor een hoog conversiegetal dat de bezoeker krijgt waar hij of zij naar op zoek is. Kijk daarom snel even op Conversie.nl om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen bewerkstelligen.

Dankzij onze analyse van uw site kunt u uw conversiegetal verhogen

Wij willen u graag vragen om een keer een afspraak met ons bedrijf in te plannen om te horen wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij staan namelijk altijd klaar voor nieuwe klanten en wij horen graag van u wat uw wensen zijn. Mocht u graag een keer een vrijblijvend oriƫnterend gesprek met ons willen aanvragen over hoe uw conversiegetal te verhogen, dan is dat uiteraard altijd mogelijk. Wij zullen u in contact brengen met de afdeling conversiegetal en een van de mensen die werkzaam is op deze afdeling zal u alles vertellen over de tools die wij kunnen toepassen om meer mensen naar uw site te leiden en hen daar te geven waar zij naar op zoek waren. Wij hopen daarom ook van harte dat u een keer contact met ons zou willen opnemen zodat wij u in geuren en kleuren kunnen vertellen waar bij u de kansen liggen om nog veel meer bezoekers te trekken en dus uw conversiegetal te verhogen.

Meer bezoekers = meer omzet

Wanneer u bijvoorbeeld als webshop met Conversie.nl uw conversiegetal verhoogt, kunt u er bijna zeker van zijn dat uw omzet ook omhoog zal gaan. Kortom:

  • wij analyseren uw site
  • wij passen tools toe om meer mensen naar uw site te leiden en om ze hier te houden
  • u zult zien dat uw omzet stijgt


Comments are closed.