Webwinkels en Webshops

Kauwbotten voor je hond: goed of slecht voor het gebit?

Sunday, 8-12-2019  

Er bestaat veel discussie als het gaat om kauwbotten voor de hond. Is het goed of slecht voor het gebit? Via animalfoodexpress.nl kun jij te kust en te keur voor je hond. Je kunt er niet alleen kauwbotten voor je hond kopen, maar daarnaast ook verschillende soorten voedsel en vloeistoffen. Je hond hoeft met andere woorden niets te missen en zeker niet als jij daadwerkelijk je hond blijft belonen als deze wat goeds doet. Mocht je geen inspiratie meer hebben dan kun je altijd de website eens doorlopen en binnen een paar minuten heb je alweer een nieuw product voor je hond. Naast kauwbotten voor de hond bestaan er namelijk ook de volgende producten:

  • Vette vismix van 200 gram
  • KB mix van 500 gram
  • Zalmmix van 200 gram

Dit zijn slechts een paar producten die wij van de website hebben gehaald. Je hebt naast vis namelijk ook gewoon vlees en daarnaast kun je je hond ook vegetarisch geven. Als jij op zoek bent naar KVV voer voor je hond dan kun jij verwachten dat de genoemde website op dinsdag- donderdag- en vrijdagavond tussen 17:00 uur en 22:00 uur bezorgt. De bestelling wordt altijd bevroren thuis ontvangen zodat het altijd vers is. Wil jij liever niet dat het bezorgd wordt? Dan is het tevens mogelijk om de bestelling af te halen. Animal Food Express heeft daarnaast meerdere merken in het assortiment waardoor een ruime keuze uit KVV hondenvoer bestaat. 

Meer weten over KVV hondenvoer?

Het meeste KVV voer komt uit de volgende merken voort:

  • Alaska Natural Dogfood
  • Raw4Dogs
  • Haaksbarf
  • BARFmenu

Je kunt daarnaast ook gebruik maken van de voordeel pakketten die Animal Food Express aanbiedt en ook kauwbotten voor de hond aanschaffen. Een proefpakket is daarnaast ook optioneel, daardoor kun je KVV hondenvoer uitproberen zodat jij weet waar je voor kiest. Je hebt de keuze tussen verschillende samenstellingen van KVV hondenvoer. KVV voer voor de hond kun je gemengd bestellen. Dit kan daarnaast ook los. Ze bieden naast vis ook rund, kip, konijn, eend en lam voer aan. Genoeg keuze dus als je het ons vraagt. Glutenvrij voer bestaat tegenwoordig ook. Hoe mooi is dat eigenlijk? Als jij KVV voer wilt bestellen en daarnaast ook kauwbotten voor je hond erbij wilt hebben dan kun jij contact opnemen met de experts die beschikbaar zijn voor deskundig voedingsadvies. Zij helpen je namelijk met het vinden van de juiste voeding voor de hond en zij kunnen je ook adviseren over kauwbotten voor de hond. 

Zijn kauwbotten voor de hond slecht voor het gebit?

Je vraagt je natuurlijk wel af of het niet slecht is, het bijten van zo’n bot. Wij mensen moeten daar natuurlijk niet aan denken, maar het is juist goed voor de hond. Je moet je ook goed beseffen dat het een hele andere manier is waarop honden eten. Wat voor ons slecht is, is voor honden misschien wel weer heel goed. En dat is voor de meeste dieren zo. Onlangs is er nog gekeken naar de honden uit onze buurt en het bleek dat de honden die wel kauwbotten in huis hadden een veel gezonder gebit hadden. Dat is goed om te weten toch? Snel kopen, de kauwbotten voor de hond!

Lees meer…


Comments are closed.