ICT en Techniek

Virtuele werkplek nodig?

Tuesday, 10-12-2019  

Tegenwoordig komt de technologie om thuis of onderweg op een andere locatie te werken steeds verder naar voren. De mobiele telefoon, laptop en telefoon heeft ons leven verrijkt met veel meer mogelijkheden, zodat u gemakkelijker overal aan het werk kan. Dankzij de virtuele werkplek kunnen we overal bijdragen aan projecten, en zijn we echt onderdeel van het bedrijf, waar dan ook ter wereld. desktoptowork is een website dat zich specialiseert in het aanbieden van online werkplekken en desktops die op meerdere apparaten zichtbaar zijn. Kijk dus snel verder op onze website!

Waarom een virtuele werkplek?

Steeds meer bedrijven hebben het remote werken in een cloud ontdekt. Door gebruik te maken van een cloud worden de gegevens niet meer lokaal opgeslagen maar zijn ze overal beschikbaar. Iedere collega kan ook makkelijk via deze cloud informatie opvragen en makkelijk verder werken in bestanden. Zo creëert u een virtuele werkplek die overal toegankelijk is, hoe ver u ook weg bent van het bedrijf. 

Remote werken betekent dat de gebruiker dus overal gebruik van maken van de virtuele werkplek, en van het betrouwde bureaublad. Alle benodigdheden staan al klaar voor gebruiker. Het enige wat veranderd, is de locatie van de medewerker. Er kan gewoon normaal gewerkt worden zoals op het kantoor. Dit systeem heeft natuurlijk vele voordelen zoals:

  • Privé en werk goed te combineren
  • Niet meer vastzitten aan kantoortijden
  • Lager ziekteverzuim
  • Productievere werknemers

Je bent niet meer afhankelijk van plaats en tijd, maar kan te werk gaan wanneer je wil. De filedruk neemt af en je kan nooit te laat komen. Flexibel werken draagt daarom bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

Dankzij de steeds verder ontwikkelde mobiele apps kan alles wat uw laptop kan ook op uw telefoon. Denk hier bijvoorbeeld aan word of excel. Dit zorgt voor een naadloze integratie tussen mobiel en vaste telefonie. Een vaste werkplek bestaat uit kabels, computers en een bureau. Je mobiele werkplek kan je overal meenemen en is overal toegankelijk, die deze manier van werken een stuk makkelijker maakt. De cloud is een perfecte plek om data en apps te benaderen. Zo hoeft u niet altijd naar een bepaalde locatie om uw bestanden te openen, maar kan dit ook via de telefoon of laptop. Zo hoef je geen dure servers te kopen, die ruimte opnemen en ook nog eens moeilijk te vervoeren zijn.

Over Desktop To Work

Door een virtuele werkplek te organiseren kan elke medewerker, waar dan ook en via welk toestel dan ook de vertrouwde desktop van het kantoor bereiken. Werken in de cloud is zeer eenvoudig, en maakt het proces van maken en delen van bestanden veel makkelijker. Het zorgt er voor dat je niet vast zit aan een locatie en een tijd, en lekker rustig thuis kan zitten werken. 

Ons bedrijf streeft er naar om de beste situatie voor werknemers te creëren. Wij denken dat een virtuele werkplek hier goed aan bijdraagt. Wij hopen via deze desktop ondernemers en werknemers makkelijk te laten werken en gelukkig te maken. Heeft u eventuele vragen of verzoeken? Neem dan contact op met ons via onze website of onze email.


Comments are closed.