ICT en Techniek

Waar vind ik een applicatie ontwikkelaar?

Wednesday, 29-1-2020  

Je wilt een nieuw bedrijf starten met behulp van een toffe app, of juist een app laten ontwikkelen voor je bestaande bedrijf. In dat geval zoek je dus een goede applicatie ontwikkelaar. Het woord ‘app’ is afgeleid van applicatie, maar er wordt natuurlijk hetzelfde mee bedoeld. 7lab is een bedrijf dat onder andere dat soort applicaties bouwt. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software en apps voor innovatie en verbetering, bijvoorbeeld van jouw diensten. Hun professionals helpen jou bij het optimaliseren van je verkoop- of facilitatieproces, door het realiseren van nieuwe, digitale diensten. Een applicatie ontwikkelaar in de arm nemen betekent vooruitstrevend ondernemen. Apps zijn namelijk niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij, vrijwel iedereen die een (relatief moderne) mobiele telefoon gebruikt heeft daar apps op staan. Met zo’n app kun jij als bedrijf je concurrent een stap voor zijn, omdat ze ontzettend laagdrempelig zijn in gebruik. Maar wat je natuurlijk ook kunt doen is een betaalde app ontwikkelen waar mensen gebruik van kunnen maken in ruil voor een eenmalige betaling of zelfs een abonnement. Apps voor meditatie of yoga zijn daar een goed voorbeeld van. 7lab kan jou als applicatie ontwikkelaar tips en adviezen geven over de mogelijkheden op het gebied van ondernemen met behulp van een app. Niet ieder idee is er namelijk geschikt voor, dus vraag gerust eens een informatief gesprek aan!

Applicatie ontwikkelaar voor eigen app

Een eigen app maken is voor de meeste mensen te moeilijk, zoiets moet je echt uitbesteden aan een professionele applicatie ontwikkelaar, zoals 7lab. Het is een dienst die ze soms ook aanbieden bij bureaus die ook website bouwen, maar 7lab is er echt volledig in gespecialiseerd. Je kunt dus beter bij hen aankloppen dan bij een bureau dat het maken van apps naast hun andere diensten aanbiedt. Je eigen app maken met hulp van 7lab is makkelijker dan je denkt. Eerst moet je natuurlijk zelf je idee uitschrijven en helder hebben waar je de app voor wilt gebruiken, hoe je er geld mee wil verdienen en welke functies hij allemaal moet hebben. Vervolgens gaan jullie samen brainstormen en komt daar een idee en opzet uit. Bij akkoord gaat de applicatie ontwikkelaar van 7lab met jouw eigen app aan de slag. Deze wordt precies zoals jij wilde, met soms her en der wat aanpassingen. 7lab geeft het namelijk aan wanneer je iets beter op een andere manier kunt doen, en wat je kunt doen om de gebruikservaring zo optimaal mogelijk te maken.

Je eigen app in drie stappen

Bij 7lab weet je precies waar je aan toe bent als je ze inschakelt als applicatie ontwikkelaar. Ze werken volgens een vast stappenplan, namelijk:

  • Het uitwerken van jouw idee door hun eigen IT-accelerators
  • Het binnen twee weken bouwen, ontwerpen en testen van het prorotype
  • Het volledig ontwikkelen van de gewenste software en app

Tijdens het ontwikkelen van jouw eigen app krijg je elke twee weken een update en worden er nieuwe onderdelen opgeleverd. Je weet altijd precies hoe het proces ervoor staat en hoe ver de applicatie ontwikkelaar is met jouw app. Uiteindelijk krijg je een innovatieve applicatie opgeleverd die lang meegaat, en die de best mogelijke gebruikservaring biedt aan je klanten. Zeker dat laatste is super belangrijk, want hoe makkelijker en duidelijker de app in gebruik is, hoe meer geld je er potentieel mee kunt verdienen. Schakel voor zo’n slimme app dus zeker de diensten in van app-ontwikkelaar 7lab!


Comments are closed.