Webwinkels en Webshops

Weet jij wel genoeg over baardolie?

Wednesday, 25-9-2019  

Baardolie, het klinkt simpel. Maar wat doet het eigenlijk? Vandaag is het tijd om daar meer over te leren. En niet alleen als jij een man bent en baardolie wil gaan gebruiken, ook als jij werkt in de industrie waarin je dit moet gebruiken. Wat jij natuurlijk niet weet is dat er heel veel verschillende soorten baardolies zijn. Onder andere de volgende soorten zijn er te koop:

  • Whiskey baardolie 10 ml
  • Whiskey baardolie 50 ml
  • Barberism baardolie 10 ml
  • Baardolie Saffron 30 ml
Daarnaast zijn er nog veel meer soorten, je kunt een kijkje nemen op de volgende website: mannenzaak.nl 

Baardolie: wat doet het precies? 

Van belang is natuurlijk wel wat baardolie precies doet voor de man. Baardolie, is dat wel nodig? En waartegen of waarvoor werkt het dan? Leuk dat er verschillende soorten zijn, maar je moet wel weten aan wat voor soorten je wat hebt natuurlijk. Dit werkt niet zonder enig onderzoek te hebben gedaan. Baardolie schijnt de beste oplossing te zijn voor optimale baardverzorging. Want vandaag de dag schijnen er veel mannen te zijn die baarden hebben. Het dragen van een baard is daarmee dus ook geen hipsterdingetje meer. Het is daarnaast ook geen tijdelijke trend meer. De baard wordt dus gedragen door mannen die uit allerlei lagen komen. Deze komen uit allerlei branches, allerlei lagen van de maatschappij. Vrijwel elke branche, vrijwel alle takken. Iedereen kan dus baat hebben bij goede olie voor de baard. Doordat haren doorkomen kan het erg jeuken, en die jeuk kun je tegengaan door de juiste olie te kopen. 

Waardoor ontstaat jeuk?

Om nog door te gaan op de jeuk, het dragen van een baard gaat zoals gezegd gepaard met een vervelende bijkomstigheid die jeuk heet. Jeuk is het resultaat. van kleine talgkliertjes, die de productie van lichaamsolie niet goed meer aankunnen. Dit is zo omdat deze olie door de baardharen wordt opgenomen en niet door de huid. Deze olie die in de verkoop is zorgt ervoor dat de huid wordt gehydrateerd, hetgeen erg belangrijk is omdat de jeuk en de irritaties dan verdwijnen. De olie zorgt daarnaast ook nog eens voor glans en zachtheid. Het dragen van een baard wordt aangenamer, als je deze olie gebruikt. Het is een blend van verschillende oliĆ«n, deze trekt in de onderliggende haarzakjes, Het gevolg is dat de huid daardoor minder jeukt en gevoelig wordt, dat is natuurlijk ok het doel van het gebruiken van deze olie. Deze zorgt er daarnaast voor dat de baard vanuit de onderliggende haarzakjes goed verzorgd blijft. De voordelen zijn dus dat er geen baardroos kan ontstaan en daarnaast een optimale glans en en groei wordt gestimuleerd. Je kunt dus van elke gelegenheid een succes maken als je je baard goed verzorgt. Want baarden zijn van nature niet te temmen natuurlijk. Het is daarnaast ook dat zo dat als je baard groeit, de natuurlijke olie productie niet meer kan bijhouden. Het is fijn dat iemand deze olie heeft ontworpen zodat alle mannen er altijd tiptop uit kunnen zien. Zo hoeft een man nooit meer ongemakkelijk te krabben als deze op date moet! 


Comments are closed.