Webwinkels en Webshops

Zwembad kopen? Groot aanbod voordelige zwembaden bij Toppy.nl!

Saturday, 28-9-2019  

Tijd om een nieuw zwembad aan te schaffen? De zomers in Nederland beginnen steeds eerder en zijn een stuk warmer dan jaren geleden. Het is daarom heerlijk en bijna een must als je de ruimte hebt om een zwembad te kopen. Heerlijk genieten tijdens de warme dagen van een beetje verkoeling in het water. Geweldig voor de kids om zich uren mee te vermaken of voor jezelf na het werk of tijdens de vakantie. toppy.nl beschikt over een uitgebreid aanbod voordelige zwembaden van Intex in diverse afmetingen. Vergeleken met een inbouwzwembad, is een opzetzwembad veel voordeliger, eenvoudiger en wanneer je er klaar mee bent, kun je het eenvoudig weer opbergen. Benieuwd naar ons uitgebreide aanbod zwembaden? Bezoek dan onze webshop toppy.nl!

Zwembad kopen

Ben je opzoek naar een mooi formaat zwembad voor in jouw tuin? Bestel dan jouw favoriete Intex zwembad bij toppy.nl. De zwembaden maken gebruik van handige filters, waardoor je lange tijd plezier kunt beleven en niet telkens water hoeft te verversen. Op deze laagdrempelige wijze is het heerlijk om een eigen zwembad op te zetten. Intex is een echt A-merk onder de opzetzwembaden dat zich de afgelopen jaren in diverse tuinen van Nederland goed heeft bewezen. Na de zomermaanden laat je het zwembad eenvoudig leeglopen, drogen en berg je deze op voor de volgende zomer. Als je een zwembad hebt gekocht, heb je een aantal spullen nodig. Allereerst is een pomp belangrijk. Een Intex pomp zorgt ervoor dat het water in beweging blijft en met de filters wordt het zwemwater gefilterd. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat het water groen wordt. Je hebt de keus uit een gewone pompfilter en een zandfilterpomp. Naast het filteren en in beweging houden van het water, is het belangrijk dat het water schoon blijft door te desinfecteren. Dit is mogelijk met chloor of zout. De meeste mensen geven de voorkeur aan chloor. In onze webshop vind je complete starterspakketten, zodat je gelijk klaar bent en aan de slag kunt gaan. Ten slotte kun je bij het kopen van jouw zwembad accessoires bijbestellen. Denk aan een afdekzeil tegen vuil van buitenaf of solar covers om het water warm te houden. Bovendien zijn er diverse trappen, thermometers, verlichting en zwembadreinigers te verkrijgen. Vergeet vooral niet een fijne zwemband en ander waterspeelgoed aan te schaffen voor nog meer waterpret!

Grote en kleine zwembaden bestellen

Wanneer je graag een zwembad wilt kopen, is het verstandig om gelijk voor een compleet aanschafpakket te gaan. Bij veel zwembaden worden de benodigde bijproducten meegeleverd, waarbij je enkel nog voor wateronderhoud de spullen dient mee te bestellen. Door slim te combineren, ontvang je bovendien hoge korting! Als je een kijkje hebt genomen in onze webshop, heb je gezien dat er diverse afmetingen zwembaden te verkrijgen zijn. Lengte maten vanaf 4 meter tot wel 10 meter, breedtes tussen de 2 meter tot 8 meter en hoogtematen vanaf 0,5 meter tot wel 1,40 meter hoog! Ideaal voor zowel kinderen als volwassenen.

Voordelen zwembad kopen bij toppy.nl:

 • Uitgebreid aanbod zwembaden
 • Starterspakketten voor een complete start
 • Voordelige prijzen
 • Diverse afmetingen
 • Verschillende kleuren
 • Voor kinderen en volwassenen
 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Benodigdheden tevens verkrijgbaar
 • Deskundig advies van experts
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Snelle levertijden

Benieuwd naar ons aanbod zwembaden? Bezoek dan gelijk onze website: toppy.nl! Naast zwembaden bieden wij ook diverse andere producten aan die met tuin en/of water te maken hebben, denk hierbij aan jacuzzi’s, watersport, outdoor en aquariums. 


Comments are closed.