ICT en Techniek

Op zoek naar een goede barkoeling?

Wednesday, 26-12-2018  

Op zoek naar een goede barkoeling?Heb jij een café of een horecagelegenheid of wil je er een beginnen? Denk er dan aan om een goede barkoeling aan te schaffen. Zo blijven je drankjes achter de bar koel en kan je barpersoneel er gemakkelijk bij. Daarnaast zorgt een barkoeling ervoor dat je drankjes op een professionele wijze gepresenteerd worden. 

Barkoeling van Veld Koeltechniek B.V. 

Een barkoeling is dus een essentieel onderdeel van je bar. Zelf heb ik onlangs een eigen café geopend. Er kwam ontzettend veel bij kijken en ik had zelf geen ervaring met het openen of beheren van een café. Ik had een tof nieuw concept bedacht voor een café dat er in ieder geval in mijn stad nog niet was. Ik was dolenthousiast en ik wilde mijn idee ontzettend graag werkelijkheid zien worden. Zelf ben ik nog nooit ondernemer geweest en van de horeca heb ik al helemaal geen kaas gegeten. Ik was er echter op gebrand om mijn idee tot een groot succes te maken. Om die reden heb ik een goede vriend om raad gevraagd. Hij heeft, in tegenstelling tot mijzelf, wel ervaring met het runnen van een horecagelegenheid. Hij heeft namelijk zelf ook ooit een eigen café gehad. Hij vertelde mij dat er ontzettend veel dingen geregeld moesten worden. Zo moest ik niet alleen zorgen voor meubilair en de inrichting van het café, maar ook voor de bar zelf, inclusief barkoeling, geluidsinstallatie, vergunningen en nog veel meer dingen. Er was een enorme waslijst ontstaan aan zaken waar ik rekening mee moest houden of waar ik me mee moest bezighouden. Ik wilde een thematisch café openen in het centrum van Eindhoven. Nu kent Eindhoven natuurlijk een grote straat met alleen maar cafés en uitgaansgelegenheden, maar mijn concept voor een nieuw café was zodanig uniek dat het wel aan moest slaan. Ik besloot dus stukje bij beetje het pand aan te pakken. Als eerste begon ik met de inrichting. Ik kleedde het hele pand aan in het thema en bestelde op maat gemaakt meubilair dat bij het thema paste. Vervolgens pakte ik de verlichting aan. Daarna wilde ik aan de bar beginnen. Ik had een bar in thema nodig, dus liet ik deze ook op maat voor mij maken. De vriend die mij hielp, gaf vervolgens aan dat ik naast een bar met tapinstallaties en een gootsteen ook een barkoeling nodig had. Een barkoeling zet je op of achter de bar neer, zodat je drankjes gekoeld kunnen staan. Deze kunnen dan zo geserveerd worden aan bezoekers of verwerkt worden in een cocktail. Hij raadde mij aan om de barkoeling te bestellen bij Veld Koeltechniek B.V. Zij zijn gespecialiseerd in koeloplossingen voor de horeca. Zo vind je er onder andere: 

  • Vriescellen 
  • Ijsmachines 
  • Snelkoelers 

Daarnaast kon ik er dus ook terecht voor de barkoeling. Ik besloot om online via https://shop.veld.nl/nl/barkoeling hun assortiment te bekijken. Ik zag dat ze een ontzettend ruim assortiment hadden dat ook nog eens betaalbaar is. Ik zocht een unit uit en rekende deze gemakkelijk en veilig af via de website. Deze werd de volgende dag nog bij mij geleverd en geïnstalleerd door de monteurs van Veld Koeltechniek B.V. 

Veld Koeltechniek B.V. voor al je koeloplossingen 

Zelf ben ik ontzettend blij met de koeling en de service van Veld Koeltechniek B.V. De koeling was betaalbaar en werd snel geleverd. Daarnaast werd de ze ook op professionele wijze geïnstalleerd. Als jij nu ook op zoek bent naar zo’n dergelijke koeling voor je horecagelegenheid? Kijk dan op shop.veld.nl voor het actuele aanbod. 


Comments are closed.