Webwinkels en Webshops

Wat doe je aan je traangoot wallen?

Tuesday, 27-8-2019  

Rimpels en wallen kunnen een persoon best onzeker maken. Als jouw gezicht er daardoor ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent voel je je misschien soms best ongelukkig over je uiterlijk. Gelukkig is er aan beiden heel goed iets aan te doen, bijvoorbeeld door een behandeling bij de Praktijk voor Injectables. Dit is een praktijk die gespecialiseerd is in allerhande injectables, zowel tegen rimpels als wallen, bijvoorbeeld traangoot wallen. Dit laatste is een type dat begint aan het binnenste gedeelte van de ogen, richting de slapen, vlak langs het oog heen en doorgaans in een schuine lijn ietwat naar beneden. Traangoot wallen worden vaak als zeer storend ervaren, terwijl er relatief gemakkelijk iets aan te doen is bij de Praktijk voor Injectables. Ze behandelen ze redelijk vaak en de resultaten zijn heel mooi en natuurlijk. Het is namelijk een hele kleine ingreep en zo gepiept, en dit type wallen valt bovendien doorgaans alleen jezelf op. Om die reden oog je weliswaar frisser en wakkerder na een behandeling, maar zal het mensen niet zo gauw opvallen dat je ‘iets hebt laten doen’. Dat is überhaupt het voordeel aan injectables, ze geven meestal (als je ze niet te vaak en teveel gebruikt) een heel natuurlijk resultaat, zeker als je je door een professional laat behandelen, zoals de Praktijk voor Injectables. Daar zijn ze namelijk echt gespecialiseerd in injecteren en je kunt er daar dus van op aan dat het resultaat heel natuurlijk wordt.

De oorzaak van traangoot wallen

Over de oorzaak van traangoot wallen is niet heel veel duidelijk. Het komt doorgaans door erfelijkheid, de ene persoon is er vatbaarder voor dan de andere, de ene heeft namelijk een elastischere huid dan de ander. Het kan echter wel zo zijn (net als bij alle andere typen wallen en rimpels) dat je ze sneller krijgt bij een gebrek aan huidverzorging. Als je huid droog is rimpelt hij sneller, en als je ongezonde voeding eet veroudert hij bovendien sneller. De oorzaak van traangoot wallen is dan te vinden in je leefstijl en niet zozeer in erfelijkheid. 

Wat kun je zelf doen tegen rimpels?

Het is natuurlijk heel gemakkelijk om iets aan je rimpels of traangoot wallen te laten doen door een behandeling bij de PraktijkvoorInjectables.nl in te plannen. Dan ben je binnen de kortste keren van je probleem af en voel je je weer zelfverzekerd. Er zijn echter ook een aantal dingen die je kunt doen waardoor je rimpels en wallen zo lang mogelijk uitstelt, namelijk:

  • Houd je huid gehydrateerd door een goede dag- en nachtcrème te gebruiken.
  • Eet veel groente en fruit, van deze voedingsstoffen wordt je huid blij.
  • Drink minstens 2 liter water per dag, dit houdt je huid flexibel en gehydrateerd.
  • Scrub je huid elke week voorzichtig met een milde scrub.
  • Roken is funest voor je huid, dus als je rookt: Probeer te stoppen!

Al met al zijn de dingen die je kunt doen voor een gezonde huid ook goed voor je lichaam in jet algemeen. Maak ze dus onderdeel van je dagelijkse leefstijl en je zult zien dat jouw huid minder snel veroudert en daardoor rimpels en traangoot wallen gaat vertonen. 


Comments are closed.