Webwinkels en Webshops

Wilt u glutenvrij hondenvoer bestellen?

Sunday, 1-9-2019  

Wij hebben onlangs gemerkt dat iedere keer als wij onze hond zijn voer gaven, wij hem een tijdje later in slechte conditie aantroffen. Wij merkten dat zijn darmen helemaal van slag raakten door het voer dat wij hem gaven en wij wilden daarom graag weten wat wij konden doen om dit probleem op te lossen. Wij hebben toen een aantal keer ander voer geprobeerd, maar iedere keer merkten wij weer dat onze hond er niet beter van werd. Wij hebben daarom een keer een bezoekje gebracht aan de dierenarts en deze heeft ons toen aangeraden om een keer glutenvrij hondenvoer te bestellen. Het is namelijk zo dat sommige honden last kunnen krijgen van hun darmen wanneer zij gewoon hondenvoer eten. Vandaar dat het de moeite waard was om een keer te kijken of glutenvrij hondenvoer iets voor onze hond was. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om glutenvrij hondenvoer te kopen. Wij moeten u zeggen dat wij niet meteen wisten waar wij glutenvrij hondenvoer konden kopen. Wij hebben namelijk een kleine dierenwinkel bij ons in het dorp en daar verkochten ze geen glutenvrij hondenvoer. Wij zijn daarom naar de stad gegaan om te kijken of wij daar glutenvrij hondenvoer konden kopen, maar ook daar vonden wij niet waar wij naar op zoek waren. Dat was vervelend om te merken en wij hebben daarom bekeken wat wij konden doen om toch aan goed glutenvrij hondenvoer te komen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op het internet konden gaan kijken of wij daar misschien glutenvrij hondenvoer konden kopen. Doorgaans kun je alles op het internet kopen en dus leek het mij goed om een keer te kijken waar ik voor een goede prijs goed glutenvrij hondenvoer kon kopen. Ik heb toen veel sites bekeken en ik zag dat het niet moeilijk was om ergens glutenvrij hondenvoer te kopen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om ergens voor een goede prijs glutenvrij hondenvoer te kopen want dat is een grotere opgave. Ik heb op deze manier de site van Nerogold.nl gevonden en deze site vond ik meteen heel erg interessant.

Hier vonden wij heerlijk glutenvrij hondenvoer

Wij wilden wel graag dat wij lekker glutenvrij hondenvoer voor onze hond konden kopen. Het is namelijk zo dat onze hond kritisch is en wij hebben daarom gezocht naar glutenvrij hondenvoer met een goede smaak. Wij hebben toen een bestelling doorgegeven bij de mensen van Nerogold.nl en wij kregen een paar dagen later ons glutenvrij hondenvoer al geleverd. Dat was heel prettig om te merken en wij zijn blij dat wij dit bedrijf ingeschakeld hebben. 

Onze hond smult van dit voer 

Wij hebben onze hond dit glutenvrij hondenvoer gegeven en wij merken dat hij er echt van smult. Hij heeft na afloop ook geen last van zijn darmen, dus wij zijn ook helemaal blij. Kortom:

  • Wij vonden hier het juiste voer voor onze hond
  • Wij konden dit voor een heel scherpe prijs inkopen 
  • Wij merken dat onze hond nu veel gezonder is 

Meer weten? Kijk dan ook even op Nerogold.nl. Lees meer…


Comments are closed.